Рецепти
Піца

Піца «Маргарита» тісто з цвітної капусти

Скоринка піци з кольорової капусти - це смачний рецепт піци без глютену, з низьким вмістом вуглеводів та кето. Це проста суміш цвітної капусти, яєць, сиру та кількох спецій, яка розплющується та запікається у золотисту скоринку. 

ІНГРЕДІЄНТИ:
Так, для цієї скоринки для піци потрібні лише 3 основні інгредієнти плюс приправи.

Ось що вам знадобиться:
Цвітна капуста
Сир - ви можете використовувати різні сири, але ось загальне правило:
1/2 склянки подрібненого сиру (моцарела, пармезан тощо)
1/3 склянки м’якого сиру (козячого сиру тощо)
Яйце - 1 збите яйце
Італійська приправа - 1 чайна ложка італійської приправи, але сміливо використовуйте додаткові спеції
Томатний соус
Сіль і перець - за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:
Подрібніть цвітну капусту в кухонному комбайні, блендері до дрібного помолу та пухнастості.

Перекладіть цвітну капусту в миску, безпечну для мікрохвильовки, і накрийте поліетиленовою плівкою, проткнувши кілька отворів. Нагрійте в мікрохвильовій печі на сильній температурі 5 хвилин. Розкрийте, перемішайте і дайте трохи охолонути.

Зберіть кольорову капусту в чистий рушник для посуду і щільно скрутіть, щоб видавити якомога більше вологи. У середній мисці добре розмішайте з яйцем, яєчним білком, пармезаном, орегано та сіллю.

Перекладіть на деко, вистелене пергаментним папером, і витріть у товсте коло, підгтотувавши тісто для піци.

Випікайте до золотистої скоринки, близько 25 хвилин. Зверху залити соусом і моцарелою. Продовжуйте запікати, поки сир не розплавиться, ще 10-12 хвилин.


Зверху прикрасьте базиліком і посипте пластівцями червоного перцю.

Смачного! :)